Recepten

Op deze recepten pagina van By Kaar vind je heel veel inspiratie voor heerlijke recepten in een handomdraai.

Voor elk moment van de dag kun hier smakelijke gezonde recepten vinden, die ook nog eens plantaardig zijn en snel te bereiden. Ik heb gekozen voor plantaardige recepten, omdat ik ervan overtuigd ben dat de natuur het beste weet wat goed voor ons is. Door natuurlijke ingrediënten te kiezen krijg je volwaardige voeding binnen die zo min mogelijk is gefabriceerd. En, pluspunt, je weet precies wat je binnenkrijgt. Uiteraard kan je nóg meer variëren door verschillende bereidingstechnieken toe te passen.

Uiteraard zijn de recepten uit te breiden en aan te passen naar wens. In de recepten staat aangegeven tussen haakjes wat je kan kiezen als plantaardige optie, en anders gebruik je de variant die je zelf gewend was om te nemen. Die vrijheid maakt het leuk !

Hoe leuk is het dat je vanaf nu baas in eigen keuken kunt zijn door alle producten zelf te maken, van begin tot het eind. Ik kan daar enorm enthousiast over worden. Zo vind je bijvoorbeeld onder het kopje beleg heerlijke zelfgemaakte pindakaas of wat dacht je van een spicy groente spread !

🌱🖤 TASTY FOOD MADE FROM SCRATCH 🖤🌱

Als je de basis van het bereiden van de recepten onder de knie hebt, wordt in de keuken staan ook steeds leuker. Je krijgt meer vrijheid en variatie in je voeding. Op weg naar een gezonder voedingspatroon dat niet voelt als een opgave, maar een gift ! Op weg naar een healthy & tasty leven. En wie weet wil je op een gegeven moment niet meer anders.

 

Oh en tot slot, het leuke aan de recepten is dat het totaal niet plantaardig smaakt. Door verrassende combinaties van ingrediënten en te spelen met de kruiden alsook de zoete smaken uit de natuur kan je de meest uiteenlopende maaltijden en/of snacks op tafel zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke snickerballs of  een aardbeien gebakje. Tsja…plantaardig eten is echt afzien 😉

 

Heel veel inspiratie plezier en kom je ergens niet uit, laat het mij vooral weten. Ik help je graag en sta open voor suggesties / ideeën !

 

ENJOY 🖤